Aktualitások Katica

Az új, nyomásos rendszerű szemcseszóró berendezéssel lehetővé válik - kis és közepes méretű - alkatrészek felülettisztítása és homogén szemcsés felület kialakítása. A szóróanyag sokféle lehet, ezért a megrendelőink által előírt speciális igényeket is tudjuk teljesíteni.

Tovább...

Fontosnak tartjuk, hogy a nálunk gyakorlatukat végző tanulók a lehető legtöbb időt töltsék el szakembereink mellett, üzemi körülmények között. Ezen kívűl lehetőségük legyen a legmodernebb CNC vezérlők megismerésére oktatótermi foglalkozás keretében is. Ebből a célból k...

Tovább...

Cégünknek több évtized óta partnere a kincsesbányai Vákuum Kft.

A hőkezelő cég modern Ipsen technológiával müködő vákuum kemencékkel rendelkezik. A szakmai gyakorlatot nálunk végző 15 tanulónkak szerveztük a látogatást.

A fiataloknak lehetőségük volt Kummer Zoltántól – a Vákuum Kft egyik...

Tovább...

2016 decemberben megérkezett JONES & SHIPMAN angol köszörű gépgyártól a korszerű egyetemes Palástköszörűgép. A köszörűgép rendelkezik profilszabályzó opcióval, aminek segítségével bonyolult geometriák is elkészíthetőek.

Köszörülhető körkörösség forgó tárgyorsóval 0,00025 mm.

Az új géppel e...

Tovább...

Nagy megtiszteltetésben volt része cégünknek.

2016 novemberben átadásra került a székesfehérvári Kormányhivatal Dísztermében a rangos elismerés a Gróf Zichy Jenő Szakképzés Díj. A 2011-ben a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által alapított díjat Fiers Gyula vehette át....

Tovább...

Cégünk tagja a - Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által életre hívott - vállakózói közösségnek, az Innovációs Fórumnak.

A megyei fórum legfőbb célja, hogy a tagok egymás megismerésével kapcsolatrendszert alakítsanak ki, egymás meglátogatásával jó gyakorlatot mutassanak.

2016 októberben a...

Tovább...

2016 szeptemberben immár második alkalommal megrendezésre került Székesfehérváron a Palotavárosi Felső Horgásztón a házi Fiers Mechanika horgászverseny.

A versenyen 13 horgász kolléga mérte össze tudását. A kifogott halak a gyors mérlegelés után a tó szabályzata szerint visszakerültek...

Tovább...