Idei évben is ünnepelhettünk jubileumi évfordulókat.

20 éve kezdte meg munkáját Namesnyik Attila cégünknél, aki pénzjutalom mellett egy hetes nyaralást tölthetett családjával a négycsillagos hajdúszoboszlói Silver Hotelben, beszámolója alapján gyönyörű időben.

Idén nyáron Örkényi Csaba megköszöntésével 19 főre nőtt azon Munkatársaink száma, akik legalább 10 évet már ledolgoztak vállalatunknál. A 10 évet, hagyományoknak megfelelően pénzjutalommal és egy karórával köszöntük meg Kollégánknak illetve idén ősszel közösen elültetjük erdőnkben a 19. jubileumi fát.

A nyári hónapokban két nagy megtiszteltetésben volt része ügyvezetőnknek is!

Májusban a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara „Év Vállalkozója Díjat” adományozott Fiers Andrásnak. A kamara weboldalán részletese beszámolt az ünnepi eseményről. https://fmkik.hu/hirek/arcok-es-eletcelok

A másik nagy megtiszteltetésben nyári leállásunk előtt tartott összejövetelünk alkalmával volt része az Ügyvezetőnknek. Ugyanis a vállalat Munkatársai és a szűk Család meglepték Andrást egy hatalmas tortával és egy értékes karórával, utalva arra, hogy idén elérte a 20 éves munkaviszonyt Édesapja által még 1980-ban alapított családi vállalkozásnál.

A több mint négy évtizedes tradícióinkat megtartjuk, azért vannak, hogy azokat változtatás nélkül továbbvigyük!Előző Következő