Március 4-én kaptuk a szomorú hírt a családtól, hogy Horváth József a Fiers Mechanika Kft. munkatársa elhunyt. Együttérzünk és osztozunk a családdal a gyászban.

Horváth József egyéni vállalkozóként már a 90-es évek elején dolgozott cégünknél. Üzletkötőként és esztergályos szakemberként folyamatosan vállalt el multinacionális cégektől forgácsolási feladatokat, amiket cégalapító Fiers Gyulával együttműködve rendre kifogástalanul elkészítettek.

Horváth József a 90-es évek végén saját vaskereskedést nyitott, ami azt jelentette ugyan, hogy a munka a Fiers Mechanikától külön utakon folytatódott, de a baráti kapcsolat továbbra is megmaradt.

A sors úgy hozta, hogy 2013-ban immáron alkalmazottként cégünkhöz visszatért. 2018-ig üzemvezetőként irányította a termelést a II üzemben. 2018-tól nyugdíjasként műszaki előkészítéseket, kalkulációkat és árajánlatokat készített.

Hiányozni fog a becsületes munka amit elvégzett, és hiányozni fog a vidám kedély is amivel mindig jó hangulatot teremtett. Búcsúzunk Tőled „Józsi bácsi”, nem felejtünk…Előző Következő