Örömmel támogattuk a LogSol Kft. kezdeményezését, ami mint szabadbattyáni családi vállalkozás elsők között csatlakozott az országos „Tanítsunk Magyarországért!” pályaorientációs programhoz.
A program legfőbb célja, hogy az ország gazdaságilag még lemaradottabbnak számító régióiban tanuló általános iskolásoknak is legyen lehetőségük szervezett kirándulások segítségével testközelből betekinteni fejlett iparágakba.

A LogSol Kft. képviselői májusban háromnapos programot szerveztek a gyerekeknek. Ennek része volt, hogy néhány helyi és közeli vállalkozás bevonásával sok egyéb program mellett üzemlátogatások is történtek.

Cégünk fontosnak tartotta, hogy csatlakozzon a kezdeményezéshez. Első alkalommal a salgótarjáni Petőfi Sándor Általános Iskola tanulóit és az őket elkísérő tanárokat, illetve egyetemista mentorokat fogadtuk. Játékos vetélkedőkkel, a több mint 40 éves cégtörténetünk elmesélésével, illetve üzemi környezet és megmunkálógépeink megismertetésével töltöttünk el egy tartalmas délutánt a tanulókkal.

Fiatal vendégeinken látszott, hogy jól érezték magukat üzemeinkben. Bízunk benne, hogy lesznek közülük olyanok, akiknek meghoztuk a kedvét szakmánk jövőbeni elsajátításához és középiskolai tanulmányaik jelentkezésénél a gépész szakirányt választják.

Gratulálunk a program kitalálóinak és köszönet illeti a LogSol-os szervezőket, akik időt és energiát nem sajnálva mindent megtettek a sikeres lebonyolítás érdekében! Mi már tele vagyunk programötletekkel és várjuk a következő várhatóan szeptemberi alkalmat, hogy találkozzunk ezúttal egy másik iskolából érkezőkkel!

A programról bővebben itt tájékozódhat:

https://www.tanitsunk.huNext Post