Az elmúlt időszakban ismét volt okunk a jubileumi ünneplésekre. Tavaly év végén a harmincéves munkaviszonyt köszöntük meg Hermann István Kollégáknak, aki harmadikként csatlakozott ebbe a szűk körbe. Még kiszámolni is nehéz, hány munkanapot és munkaórát jelent ez a három évtized. A dolgos hétköznapokban tiszteletet, és megbecsülést érdemel munkatársunk, annál is inkább mert a hosszú munkában töltött évek folytatódnak minden bizonnyal még jó sokáig.

Mindig nagy öröm számunkra a tízéves kerek évforduló is, főleg abban az esetben, ha az ünnepelt még a középiskolás tanulói gyakorlatát is üzemeinkben végezte. Kéri László munkatársunkról mindez elmondható, aki idén töltötte be tízéves munkaviszonyát cégünknél. A tíz év már elég volt ahhoz, hogy több pozícióban is bizonyítson, bízunk benne, hogy az eddig megszokott töretlen fejlődés folytatódik.

Az ilyenkor szokásos jutalmakat megkapták ünnepelt Kollégáink, gratulálunk Nekik és továbbra is számítunk becsületes és szorgalmas munkáikra!Előző Következő