Közel két évtizedes szolgálat után elérkezettnek láttuk az időt, hogy lecseréljük lézerhegesztő gépünket egy új, kornak megfelelő modern berendezésre.

Számunkra különös jelentőséggel bír a lézerhegesztő-technológia, hiszen Magyarországon mi voltunk az első szerszám és alkatrészgyártó vállalat, aki az addig ismeretlen felrakó-hegesztő technológiát alkalmazta. Azóta már sok versenytársunknál is megjelent ez a javítási eljárás, de számos Partnerünknek a mai napig mi látjuk el. a teljes szerszám karbantartás mellett a lézerhegesztési feladatokat is.

A most vásárolt gépet ugyanazon neves németországi gyártótól vásároltuk mint a korábbit, mert a szervízháttért így éreztük biztonságosnak.

Természetes, hogy a lézer-technológia az elmúlt évtizedekben rengeteget fejlődött. Az új berendezés vezérlése a lehető legmodernebb, a korábbi géphez képest dupla (200 Wattos) teljesítményre képes. Ezzel lehetőségünk lesz szükség esetén vastagabb hozaganyagból is dolgozni, ami a javítási hatékonyságot nagyban javítani fogja.Előző Következő